Απόφραξη Υδρορροών Βεράντας

 

Σχετικά με την υδρορροή

Τι είναι η υδρορροή της βεράντας;
Η υδρορροή της βεράντας είναι ο οριζόντιος σωλήνας ο οποίος ξεκινάει από την υποδοχή μέσα στη βεράντα και καταλήγει έξω από αυτήν. Εάν η βεράντα βρίσκεται σε ισόγειο ή σε υπερυψωμένο χώρο τότε ο σωλήνας αυτός είναι κάθετος και συνδέεται απευθείας με την αποχέτευση. Εάν μιλάμε όμως για βεράντα ορόφου τότε ο σωλήνας αυτός συναντάει τον κάθετο σωλήνα της υδρορροής.
Πώς φράσει;
Ο σωλήνας αυτός αφ’ ενός είναι μικρός σε διάμετρο και αφ’ ετέρου μπορεί να κάνει γωνίες ή καμπύλη σε κάποιο σημείο του. Στη βεράντα συνήθως βάζουμε φυτά. Τα χώματα και τα φύλλα από τα φυτά αποτελούν την κύρια αιτία φραγής του σωλήνα αυτού. Στην περίπτωση αυτή μπορούν να συσσωρευτούν σταδιακά στερεά αντικείμενα μέσα σε αυτόν και να φρακάρει. Μια ξαφνική νεροποντή μπορεί να είναι ένας επιπλέον παράγοντας, που θα προκαλέσει απότομη συσσώρευση αντικειμένων στο σωλήνα και θα το φράξει. Μια ακόμα περίπτωση είναι και αυτή κατά την οποία ένα διαμέρισμα ανακατασκευάζεται ή κατασκευάζεται. Σε μια νέα οικοδομή οι σωλήνες θα μπουν πριν την ολοκλήρωση αυτής. Σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να μαζευτούν οικοδομικά υλικά, όπως κομμάτια από πλακίδια και τσιμέντο και να φράξει ο σωλήνας.
Πρόληψη
Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση και στην περίπτωση της υδρορροής βεράντας, μιας και αν πάρουμε τα κατάλληλα μετρά θα μπορέσουμε εύκολα να αποφύγουμε την απόφραξη. Ο καθαρισμός της βεράντας από ξένα σώματα με ένα απλό σκούπισμα είναι η καλύτερη λύση. Το πλύσιμο της βεράντας χωρίς να έχει προηγηθεί καθαρισμός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίον μπορεί να φράξει ο σωλήνας.
Shower Floor Drain And Mosaics
 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία