Πλύσιμο – Καθαρισμός Στεγανών

 

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την εκκένωση ή και την άντληση οποιουδήποτε τύπου ακαθαρσιών και αποβλήτων τόσο υγρών όσο και στερεών. Στη συνέχεια προχωράμε στο πλύσιμο του χώρου με τη μέθοδο της υδροβολής, δηλαδή τη χρήση υψηλής πίεσης μηχανημάτων. Εάν διαθέτετε αντλία νερού τότε μπορούμε να αναλάβουμε και τη συντήρηση της καθώς και την αντικατάσταση αυτής εάν χρειάζεται. Ακόμα και αν δεν διαθέτετε αντλία νερού, τότε και πάλι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

worker's hands of pipes
 
tools for plumbing
Πώς μαζεύονται τα απόβλητα στο βόθρο;

Η συσσώρευση όμβριων υδάτων όταν αυτά είναι καθαρά, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Όταν όμως μαζί με αυτά διεισδύουν και λύματα, τότε υπάρχει πιθανότητα αυτά να μην μπορούν να ξεφύγουν με αποτέλεσμα το σταδιακό γέμισμα του βόθρου. Η ύπαρξη φρεατίων με μικρές σχισμές αποτρέπει την είσοδο μεγάλων σε όγκο λυμάτων, αλλά όχι και των μικρών σε όγκο. Ο τακτικός καθαρισμός των σκουπιδιών είναι η καλύτερη πρόληψη για αποφυγή συγκέντρωσης λυμάτων.

Διαδικασία πλυσίματος και καθαρισμού των στεγανών.

Όταν ο βόθρος είναι γεμάτος με λύματα τότε δεν είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητάς του. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γίνει έλεγχος αυτού πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία του καθαρισμού.

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την άντληση τόσο των όμβριων υδάτων όσο και των στερεών λυμάτων προκειμένου να αδειάσει ο βόθρος. Στη συνέχεια γίνεται υδροβολή με τελευταίας τεχνολογίας οχήματα τα οποία διαθέτει η Πάνθηρ Αποφρακτική. Με την υδροβολή καθαρίζει εντελώς ο βόθρος και πλέον είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητάς του.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία