Απόφραξη με Πιεστικό

 

Ο μηχανισμός απόφραξης με πιεστικό βασίζεται στη χρήση πεπιεσμένου νερού, δηλαδή νερού σε πολύ υψηλή πίεση. Το νερό όταν εκτοξεύεται, χτυπάει ότι εμπόδιο βρίσκει και διαπερνώντας το καθαρίζει πλήρως τον αγωγό εσωτερικά. Ο μηχανισμός αποτελείται από ένα λάστιχο, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειώνει την όποια αντίσταση συναντά στα τοιχώματα του αγωγού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την κίνηση του μηχανισμού με μεγάλη ευκολία σε δύσκολα σημεία όπως είναι οι κλειστές γωνίες.

Πιεστικό μηχάνημα σε λειτουργία
 
Υδραυλικές εργασίες απάντλησης σε δημόσιο χώρο

Ο μηχανισμός αυτός αποτελείται από μικρές κεφαλές, οι οποίες ονομάζονται μπεκ και είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Τα μπεκ αυτά είναι προσαρμοσμένα στην άκρη του λάστιχου και έχουν διαφορετική γωνία μεταξύ τους. Η διαφορετικότητα αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφραξη του αγωγού, καθώς χάρη σε αυτή, ο μηχανισμός διαλύει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια, όπως είναι τα λίπη, η σκουριά και τα χώματα.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας αυτής είναι και η πίεση του νερού. Ένας τέτοιος μηχανισμός μπορεί να αποδώσει πίεση μέχρι και 200 ατμόσφαιρές, οι οποίες ονομάζονται bar. Η πίεση του νερού δεν είναι σταθερή και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του αγωγού, όπως είναι το πλάτος και το μήκος του. Τέλος όσον αφορά την κατανάλωση του νερού αξίζει να σημειωθεί ότι, υπάρχουν αντλίες οι οποίες δύναται να αποδώσουν μέχρι 60 λίτρα το λεπτό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία