Άντληση Νερού

 

Ο τρόπος με τον οποίον έχουν κατασκευαστεί οι πόλεις στις οποίες ζούμε, αυξάνει κατά πολύ την πιθανότητα πλημμύρας κλειστών χώρων. Το αποχετευτικό σύστημα της Αθήνας αλλά και των υπόλοιπων περιοχών του νομού Αττικής, είναι αρκετά παλαιωμένο. Το αποτέλεσμα είναι ότι όταν συμβεί μια ξαφνική νεροποντή, σημειώνονται πλημμύρες. Σε μια νεροποντή ο υδάτινος όγκος ο οποίος δημιουργείται σε μικρό χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνει να απορροφηθεί από τα λιγοστά και στενά λούκια μέσα στο απέραντο τσιμέντο. Το αποτέλεσμα είναι η γνώριμη σε όλους μας πλημμύρα ιδίως σε κλειστούς χώρους.

clean water coming out of large pipe
 
pump design

Είναι όμως ένα αποφρακτικό πρόβλημα το μόνο που μπορεί να προκαλέσει μια πλημμύρα; Ασφαλώς και όχι, αφού υπάρχουν πολλές ακόμα αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν μια πλημμύρα, όπως μια τεχνική βλάβη, ένα πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης ή/και ύδρευσης κ.ά.

Όπως και να έχει ο ρόλος των εταιρειών αποφράξεων, όπως η δική μας, είναι να στέκεται δίπλα στον πολίτη σε μια τέτοια δύσκολη ανάγκη για άντληση νερού. Η άρτια εκπαίδευση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του προσωπικού είναι σημεία - κλειδιά στην επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία