Απόφραξη Λεκάνης

 

Η απόφραξη λεκάνης αφορά την αποσυμφόρηση της σωλήνας μιας τουαλέτας. Συνήθως το πρόβλημα εντοπίζεται στο κοίλο του σωλήνα, ένα σημείο που ευνοεί τη φραγή αντικειμένων. Όμως, η κυριότερη αιτία που προκαλεί την αποσυμφόρηση της σωλήνας μιας τουαλέτας είναι η εσφαλμένη εντύπωση που έχουμε ότι η λεκάνη της τουαλέτας λειτουργεί ως σκουπιδοφάγος, μίας και τα αντικείμενα που πετάμε μέσα σε αυτή εξαφανίζονται άνετα και χωρίς πρόβλημα όταν πατάμε το καζανάκι.

Αρκετά συχνά μας ξεγελάει το γεγονός ότι το ορατό κομμάτι της τουαλέτας, η τρύπα, είναι μεγάλο. Έχουμε εσφαλμένα την εντύπωση ότι επειδή η τρύπα είναι μεγάλη, εξίσου μεγάλο πλάτος θα έχει και το σύστημα των σωληνώσεων της τουαλέτας. Αυτό όμως είναι λάθος αντίληψη. Έχετε υπόψη τα εξής:

Απόφραξη νιπτήρα
 
λεκάνη τουαλέτας

Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε ότι:

  • Το ρολό-χαρτί δεν διασπάται με το νερό και μπορεί εύκολα να εναποτεθεί στη γωνία κάποιας σωλήνας.
  • Λεπτά αντικείμενα, όπως οδοντογλυφίδες και μπατονέτες αυτιών μπορούν εύκολα να φρακάρουν σε κάποιο στενό σημείο του σωλήνα.
  • Κολλώδη αντικείμενα όπως λίπη και οδοντόκρεμες μπορεί να κολλήσουν σε κάποια σημεία των σωληνώσεων, προκαλώντας τη σταδιακή αποσυμφόρησή τους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι και σε αυτή την περίπτωση, η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Εάν πάλι, χρειάζεστε ειδικό για την απόφραξη της τουαλέτας του χώρου σας, εμείς στην Πάνθηρ Αποφρακτική είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία