Αντλήσεις – Καθαρισμοί

 

Η Πάνθηρ Αποφρακτική, με τη μακρόχρονη εμπειρία της από το 1970, αναλαμβάνει υπεύθυνα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τον καθαρισμό και το πλύσιμο οποιουδήποτε βόθρου.

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την εκκένωση ή και την άντληση οποιουδήποτε τύπου ακαθαρσιών και αποβλήτων τόσο υγρών όσο και στερεών. Στη συνέχεια προχωράμε στο πλύσιμο του χώρου με τη μέθοδο της υδροβολής, δηλαδή τη χρήση υψηλής πίεσης μηχανημάτων. Εάν διαθέτετε αντλία νερού τότε μπορούμε να αναλάβουμε και τη συντήρηση της καθώς και την αντικατάσταση αυτής εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ακόμα και αν δεν διαθέτετε αντλία νερού, τότε και πάλι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 
Modern water pumps in a water plant in Denmark station
Πώς μαζεύονται τα απόβλητα στο βόθρο;

Η συσσώρευση όμβριων υδάτων όταν αυτά είναι καθαρά, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Όταν μαζί με αυτά όμως διεισδύουν και λύματα, τότε υπάρχει πιθανότητα αυτά να μην μπορούν να ξεφύγουν με αποτέλεσμα το σταδιακό γέμισμα του βόθρου. Η ύπαρξη φρεατίων με μικρές σχισμές αποτρέπει την είσοδο μεγάλων σε όγκο λυμάτων, αλλά όχι και των μικρών σε όγκο. Ο τακτικός καθαρισμός των σκουπιδιών είναι η καλύτερη πρόληψη για αποφυγή συγκέντρωσης λυμάτων.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε στο πλύσιμο και τον καθαρισμό των στεγανών;

Όταν ο βόθρος είναι γεμάτος με λύματα τότε δεν είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητάς του. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γίνει έλεγχος αυτού πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία του καθαρισμού.

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την άντληση τόσο των όμβριων υδάτων όσο και των στερεών λυμάτων προκειμένου να αδειάσει ο βόθρος. Στη συνέχεια γίνεται υδροβολή με τελευταίας τεχνολογίας οχήματα τα οποία διαθέτει η Πάνθηρ Αποφρακτική. Με την υδροβολή καθαρίζει εντελώς ο βόθρος και πλέον είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητάς του.

Καλέστε μας τώρα για πλύσιμο/καθαρισμό στεγανών.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας από το 1970 και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε με ασφάλεια και συνέπεια τον πλήρη καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου.

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Καλέστε μας τώρα στο 210 24 00 000.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία