Απόφραξη Κάθετης Τουαλέτας

 
white bath tub with faucet and mozaic tiles

Τι είναι όμως η κάθετη απόφραξη τουαλέτας;

Η απόφραξη κάθετης τουαλέτας αφορά το σύστημα σωληνώσεων μιας τουαλέτας, το οποίο καταλήγει στο σύστημα αποχέτευσης. Το σύστημα αυτό επιβαρύνεται όταν από κακή συνήθεια πετάμε διάφορα αντικείμενα στην τουαλέτα, όπως χαρτιά, σαπούνια και άλλα στερεά αντικείμενα.

Αρκετά συχνά μας ξεγελάει το γεγονός ότι το ορατό κομμάτι της τουαλέτας, η τρύπα, είναι μεγάλο. Έχουμε εσφαλμένα την εντύπωση ότι επειδή η τρύπα είναι μεγάλη, εξίσου μεγάλο πλάτος θα έχει και το σύστημα των σωληνώσεων της τουαλέτας. Αυτό όμως είναι λάθος αντίληψη. Έχετε υπόψη τα εξής:

  • Τα εξωτερικά στερεά που αποβάλλουμε στην τουαλέτα είναι σκληρά και δεν αλλοιώνονται με το νερό.
  • Τα λίπη πάλι δεν διαλύονται με το νερό και μπορεί να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων.
 

Μια κακοτεχνία στην κατασκευή των σωληνώσεων, π.χ. μια κλειστή γωνία, αποτελεί έναν επιπλέον επιβαρυντικό παράγοντα. Εάν, από κακή συνήθεια, αποβάλλουμε αντικείμενα στην τουαλέτα, μπορεί κάποιο σκουπίδι να φρακάρει στη σωλήνα μιας τουαλέτας, κλείνοντας εν μέρει τον κάθετο σωλήνα. Στην συνέχεια να προστεθεί και άλλο αντικείμενο από άλλη τουαλέτα και πάει λέγοντας. Το αποτέλεσμα θα είναι να φρακάρει το σύστημα σε κάποιο σημείο.

Συμπερασματικά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, στην περίπτωση αυτή, δηλαδή η αποφυγή αποβολής στερεών αποβλήτων στην τουαλέτα.

υδραυλικός εξετάζει νιπτήρα

Εμείς στην Πάνθηρ Αποφρακτική είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρό, να δώσουμε τέλος σας προβλήματά σας, αφήνοντας το μπάνιο σας καθαρό

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία