Απόφραξη αποχέτευσης

 
Απόληξη υπονόμου

Μια απόφραξη αποχέτευσης μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι η σταδιακή συσσώρευση αντικειμένων στο κοίλο ή κατά μήκος του αγωγού, με αποτέλεσμα τη φραγή του. Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι υλικό το οποίο συσσωρεύεται από τα όμβρια ύδατα ή χώμα προερχόμενο από κάποιο σπασμένο κομμάτι του αγωγού.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Αυτός είναι ένας κανόνας ο οποίος ισχύει και στο χώρο των αποφράξεων. Έτσι λοιπόν, η πραγματοποίηση προληπτικών ελέγχων του αποχετευτικού δικτύου σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα ελαχιστοποιήσει (εάν όχι αποτρέψει) την εκδήλωση ανεπιθύμητων φαινομένων.

 

Ο πιο συχνός τρόπος απόφραξης μιας αποχέτευσης είναι η χρήση μηχανήματος πεπιεσμένου νερού ή αλλιώς υδροβολής. Η χρήση αυτού του επαγγελματικού μηχανήματος από έναν επαγγελματία χειριστή, είναι η πιο ασφαλής λύση για την απόφραξη των σωληνώσεων του χώρου σας.

Ακόμα λοιπόν και αν δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο του χώρου σας, καλό θα είναι να προχωρήσετε σε έναν προληπτικό έλεγχο αυτού, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

Διαδικασία απόφραξης
 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία