Απόφραξη Κάθετης Κουζίνας

 

Η απόφραξη κάθετης κουζίνας αφορά το κάθετο σύστημα σωληνώσεων του χώρου σας. Από κάθε νεροχύτη φεύγουν σωληνώσεις και όλες μαζί καταλήγουν σε ένα κάθετο σύστημα σωληνώσεων, το οποίο συνήθως βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του οικήματος. Το σύστημα αυτό ξεκινάει από το υψηλότερο μέρος του κτηρίου και καταλήγει στον ισόγειο χώρο. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος, π.χ. πολυκατοικία, τόσο πιο πολύπλοκο είναι το σύστημα αυτό. Αυτό το κάθετο σύστημα των σωληνώσεων δέχεται καθημερινά μεγάλο όγκο τόσο υγρού όσο και στέρεου υλικού.

Καθαρισμοός σιφωνιού
 
Plumber with Plumbing tools on the kitchen. Renovation.

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να διώξετε στερεά απόβλητα στο λούκι της κουζίνα σας; Αυτή η άσχημη συνήθεια όταν γίνει ταυτόχρονα από πολλά διαμερίσματα μπορεί να οδηγήσει στο φράξιμο αυτού του συστήματος. Το φράξιμο αυτό μπορεί να γίνει τόσο απότομα όσο και σταδιακά.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Επειδή η κάθετη σωλήνωση είναι μακριά από την κουζίνα, είναι σχεδόν αδύνατο ως απλοί οικιακοί χρήστες να κάνουμε προληπτικό καθαρισμό με χρήση τόσο χημικών όσο και φυσικών καθαρτικών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, στο 210 2400000, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Καλέστε τώρα Επικοινωνία